Hästunderstödd coaching, ledarskaps- och grupputveckling

Nå uppsatta mål hållbart och effektivt

Om mig

Jag har många passioner men några lyser klarare än andra. Nyfikenheten och intresset för människors utveckling och hur vi interagerar med varandra - och passionen för hästar och vad de lär oss.

Efter många givande år i bankvärlden kom jag för några år sedan till en punkt där jag insåg att det är just detta jag vill ägna mig åt i mitt fortsatta yrkesliv. Som ICF-certifierad coach kombinerar jag nu mina erfarenheter och har glädjen att på annat sätt få fortsätta arbeta med människor och vad som är betydelsefullt för både mig själv och andra.

 

Flertalet utlandsår och mer än 20 år med direkta kundkontakter har gett mig mängder av kunskap om de utmaningar individer, organisationer och ledare ställs inför, och vikten av att ha väl fungerande team som uppfyller sina mål på bästa möjliga och hållbara sätt.

Med ett långt hästliv i bagaget faller bitarna på plats med coaching och hästunderstödd utveckling. Tillsammans ger de en extra ovärderlig nyckel till utveckling där insikter landar såväl fysiskt som mentalt.

Livets händelser har lärt mig hantera vardagen även under ganska tuffa perioder. Bland annat är jag själv anhörig till närstående med diagnoser och psykisk ohälsa, så jag vet hur det är vara den som står bredvid eller den som ska få tillvaron att fungera. Och jag vet hur det är när det inte håller längre. Men jag vet också att det går att hitta tillbaka och gå starkare ur en svår situation.

Känns det bekant? Tveka inte höra av dig!

Jag är stolt över att vara en del av den ideella organisationen Wake Me Up! som genom videosamtal erbjuder kostnadsfri coaching till ungdomar i åldern 16 – 22 år. Syftet är att finnas som oberoende samtalspartner för unga. Någon som lyssnar, stöttar och som finns att prata konfidentiellt med om stort och smått. Allt för att underlätta vägen in i vuxenlivet.

Namnet EquiCross är ett löfte till mig själv, och korsar mitt stora intresse för människors utveckling med min övertygelse om hästarnas unika förmåga att bidra till vårt lärande.

Kontakta mig