Hästunderstödd coaching, ledarskaps- och grupputveckling

Nå uppsatta mål hållbart och effektivt

Kommunikation - Förtroende - Samarbete

EquiCross erbjuder upplevelsebaserad utveckling med omedelbar och ärlig feedback för långsiktiga resultat. Ett unikt tillvägagångssätt som hjälper lednings- och arbetsgrupper samt individer förtydliga och identifiera mål, utmaningar och vägen framåt. Fokus är inre och yttre ledarskap där kommunikation, förtroende och samarbete leder till klokt beslutsfattande och kreativ problemlösning.

EquiCross står för professionell coaching och gedigen näringslivserfarenhet som kan kombineras med hästars enastående förmåga att bidra till lärande. En oslagbar kombination som kan leda till ett hållbarare liv och högre medveten närvaro – bara vi är öppna för förändring och nya vägval.

Om mig

Min röda tråd är relationer – till människor, företag och hästar.

Jag är internationellt certifierad coach (ICF) med många års erfarenhet av att bygga och utveckla relationer med företag och individer, bland annat som kundansvarig, chef och ledare. Större livshändelser, flertalet utlandsår och mer än 20 år i bankvärlden med direkta kundkontakter har gett mig mängder av kunskap om de utmaningar individer, organisationer och ledare ställs inför, och vikten av att ha väl fungerande team som uppfyller sina mål på bästa möjliga och hållbara sätt.

Ulla Moberg

Läs mer om mig

Coaching

Medvetenhet – Utveckling – Handling

Coaching är personlig och yrkesmässig utveckling oavsett om det gäller att hitta vägen till ny karriär, livsval eller hälsa. Eller stabilitet i en till synes ohållbar situation – för dig som anhörig.

Jag hjälper individer och grupper till nya perspektiv och tillsammans utforskar vi nuläge, mål och drömmar samt vägen dit. Vi fokuserar på styrkor och förutsättningar – är de dolda hjälps vi åt att hitta dem – och identifiera handlingsplanen för att du eller ditt företag ska nå dit du vill, långsiktigt och hållbart.

Läs mer om coaching

Tjänster

Utmaning - Glädje - Engagemang

För dig som privatperson och vill ta nästa steg i karriären eller hitta vad det kan vara, stärka din självkänsla eller finna ditt mod.
Läs mer »

För dig som anhörig till någon med mildare former av psykisk ohälsa eller diagnos och där du behöver finna din väg till egen stabilitet.
Läs mer »

För företag - Hästunderstödd ledarskaps- och grupputveckling. Eftersom samarbetet med hästen kräver fullständigt fokus och glasklar kommunikation är metoden oslagbar när vi vill utveckla och synliggöra våra professionella förmågor, oavsett sammanhang. Målgrupp är ledare, grupper och individer inom näringsliv och offentlig sektor.

Observera att ingen hästvana krävs och att alla övningar sker från marken, ingen ridning.

 

Därför hästar

Hästunderstödd utveckling tillsammans med professionell coaching är ett upplevelsebaserat lärande för individ och grupp som på ett oerhört effektivt sätt inkluderar hela individens förmågor, intellekt och hjärta. En metod som ännu så länge är mer använd i övriga Europa och USA än i Sverige men erbjuds på lite olika platser i landet – här är chansen att uppleva något extra!

Läs mer

Sagt om

  Ullas lyhördhet, ödmjuka framtoning och förmåga att ställa både utmanande och rätt frågor har hjälpt mig att utveckla mig själv. Genom sitt genuina intresse för mig som klient har hon ”tvingat” mig att tänka till och se saker ur nya perspektiv.  

- Anna Grandin, Customer Service Manager

  Jag har fått hjälp genomföra släpp av min musik och ett event kopplat till det. Fokus har varit planering och att jobba runt ett självförtroende som inte alltid varit på topp.
Jag är väldigt imponerad av hennes sätt att hjälpa mig ur negativa tankebanor och lyckas guida mig till att hitta de positiva tankarna istället, men samtidigt vara väldigt tydlig med planering. Ulla hjälpte mig till självsäkerhet, att planera och sätta upp mål som var rimliga. Jag kände mig upplyft. Släppet är nu gjort och eventet blev en succé! TACK!  

- J Aissa, Musiker

  Samarbetet gav mig möjlighet få en större förståelse för mina drivkrafter och i vilka sammanhang jag trivs, vilket underlättar val av yrke och en vägledning om vad jag skulle fokusera på. Ulla är genuint intresserad av människor, av att utveckla andra och går på djupet utan att forcera.  

- Sofie Andersson, Client Associate

  Ulla förstod vad jag mest av allt behövde, hennes lugn och professionella intresse hjälpte mig strukturera upp mina tankar som var väldigt förvirrade. Jag blev lugnare och mera fokuserad. Hon är vänlig, inbjudande och verkligt passande som coach.  

- Anna Persson, Egenföretagare

  På några få sessioner fick jag hjälp att landa i ett beslut att göra ett livsval. Det gjorde att jag tog tag i min livssituation på flera områden och hittade ny riktning i livet! Ulla är mycket lyhörd och har en fin förmåga att lyssna in och samtidigt höra det som finns ett steg bakom det som sägs. Hon lockar fram det med relevanta frågor som gör att man ser saker utifrån ett större perspektiv och på så sätt landar i nya värdefulla insikter, avgörande för att kunna ta de nödvändiga stegen i rätt riktning. Tusen tack, Ulla!  

- Camilla Brännström, Business Controller

equicross partner equicross partner equicross partner equicross partner
Kontakta mig

Ulla Moberg

Ring mig

070-771 81 13

Maila mig

ulla@equicross.se

Jag finns i Stockholm men träffas även per telefon eller videosamtal